Bemestingsadvies

Bent u aardappelteler en wilt u uw opbrengst vergroten? TTW adviseert u bij het verhogen van uw aardappelopbrengst. Door middel van de data-analyse helpen wij u meer uit uw gewas te halen.

Over TTW

TTW adviseert akkerbouwers bij het optimaliseren van de aardappeloogst. Onze adviseurs bieden hulp bij het telen van aardappelen. Op deze manier verzamelen wij informatie gebaseerd op verschillende gemeten gegevens per gewas. Door middel van deze data helpen we u om de aardappeloogst van uw perceel te vergroten.

Uw aardappelopbrengst verhogen

TTW is al een aantal jaar actief in de aardappelindustrie. Doordat wij al veel hebben geïnvesteerd in het verzamelen van data, is het ons gelukt om een ras te telen met extra knollen. Door de onze hoeveelheid aan data kan de opbrengst op een effectieve manier worden verhoogd. Daarnaast helpt onze data om de gezondheid en kwaliteit van uw aardappelen te verbeteren. Alle informatie die we in het verleden hebben verzameld passen we toe in het heden. Hierdoor kunnen we de aardappeloogst zo goed mogelijk optimaliseren.

Hoe kan TTW uw aardappelteelt vergroten?

TTW is expert op het gebied van de aardappeloogst. Wij werken samen met verschillende handelshuizen. Doordat we beschikken over de kennis en data die nodig is, kunnen we u van een hogere aardappelopbrengst voorzien. Samen met u stellen we de doelen op die u wilt gaan behalen om uw opbrengst te optimaliseren. Door eerst te kijken naar de kwaliteit van uw perceel, kunnen we vervolgens een advies uitbrengen over welk ras u het beste kunt gaan gebruiken. Daarna komen we regelmatig langs om de voortgang van de gewassen te monitoren. Op deze manier kunnen eventuele preventieve maatregelen worden uitgevoerd. Deze data slaan wij op ter ondersteuning bij de volgende aardappeloogst.

Wilt u met ons samenwerken aan het verhogen van uw aardappelopbrengst? Neem dan contact met ons op.