Opbrengst bloembollen per hectare

Kweekt u bloembollen en wilt u uw opbrengst per hectare vergroten? TTW geeft advies bij het verbeteren van uw bloembollenoogst. Zo weet u van tevoren wat uw opbrengsten zullen zijn.

Het bedrijf TTW

TTW is een bedrijf dat akkerbouwers adviseert bij het verbeteren van de bloembollenoogst. Wij brengen advies uit voor het vermeerderen van de opbrengst gewassen per hectare. Met behulp van onze datasystemen worden gewicht, lengte en de omgeving van het gewas in kaart gebracht. TTW bepaalt vervolgens wat er nodig is om het groeiproces van uw bloembollen te verbeteren.

De opbrengst van bloembollen per hectare vergroten

Wij zijn een aantal jaar geleden begonnen met het toepassen van onze aanpak op een bloembollenperceel. Onze metingen hebben veel relevante data opgeleverd. Aan de hand van deze geanalyseerde data is het nu mogelijk om relevante adviezen te geven over het onderhouden van bloembollen, de opbrengst gewassen per hectare optimaliseren en het vergroten van de oogst. Op dit moment zijn wij actief in de muscari’s, zanthedesia’s, lelies en tulpen. Wij kunnen het groeiproces van de bloembollen beïnvloeden, door de data uit het verleden toe te passen in het heden. We gebruiken verschillende meetsystemen om de benodigde data op te slaan en te analyseren. Op deze manier is het mogelijk om de oogst per hectare te vergroten en de kwaliteit van het gewas te verbeteren.

Hoe kan TTW helpen?

TTW is al jaren actief in de bloembollenindustrie. We beschikken over alle benodigde kennis en data om de opbrengst van uw bloembollen per hectare uit te breiden. Samen met de kweker stellen we doelen op waarmee we aan de slag gaan. De teeltadviseur komt regelmatig langs om de kwaliteit en gezondheid van uw perceel te monitoren door middel van gewasmonitoring. Nadat de bloembollen zijn geoogst wordt de kwaliteit bekeken, zodat ze klaar kunnen worden gemaakt voor de veiling.

Wilt u samen met ons de opbrengst van uw bloembollen per hectare optimaliseren? Neem contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.