Opbrengst aardappelen per hectare

Bent u aardappelteler en wilt u uw opbrengst aardappelen per hectare vergroten? TTW adviseert u bij het optimaliseren van uw aardappeloogst. Zo weet u vooraf al wat uw opbrengst zal zijn.

Over TTW

TTW is een adviesbedrijf dat u adviseert bij het vergroten van uw aardappeloogst. Onze teeltadviseurs bieden hulp bij het telen van de opbrengst aardappelen per hectare, om zo de opbrengst te optimaliseren. Aan de hand van verschillende gegevens gebaseerd op gewicht, lengte en de omgeving van de aardappelen, bepalen wij wat er nodig is om het groeiproces te verbeteren en de opbrengst gewassen per hectaren te verhogen.

Aardappelen opbrengst per hectare vergroten

Een aantal jaar geleden kreeg TTW de vraag of het mogelijk was een ras te telen met extra knollen. Op deze manier kon de opbrengst op een efficiënte manier worden vergroot. Vervolgens hebben we veel geïnvesteerd in het verzamelen van data. Na 2,5 jaar hadden we één knol extra aan het ras. Wij zijn in staat om het groeiproces van de aardappelen positief beïnvloeden. Dit doen wij door middel van de gemeten data uit het verleden te gebruiken en deze in te zetten in het heden. Wij gebruiken verschillende meetsystemen om zo alle benodigde data voor uw aardappeloogst te analyseren. Zo bent u in staat uw opbrengst gewassen per hectare in aantallen te vergroten en in kwaliteit te verbeteren.

Hoe kan TTW helpen?

TTW is expert in aardappelrassen en werkt samen met vele handelshuizen. Wij beschikken over de kennis en data die nodig is om de opbrengst van uw aardappelen per hectare te vergroten. Wij stellen samen met u doelen op, bepalen de kwaliteit van uw perceel en baseren hierop ons rasadvies. Uw teeltadviseur komt iedere twee weken langs om de voortgang en gezondheid van uw gewassen te meten door middel van gewasmonitoring. Nadat de aardappel gerooid zijn, voeren we een eindbeoordeling uit waarin we de kwaliteit van het gewas vaststellen en de data doorgeven aan de volgende in de keten.

Wilt u graag samen met ons de opbrengst van uw aardappelen per hectare vergroten? Neem contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.