Opbrengst uien per hectare

Bent u actief in de uienteelt en wilt u uw opbrengst van de uien per hectare vergroten? TTW is een bedrijf dat u helpt bij het verbeteren van uw gewas en het vergroten van uw uienoogst. Zo weet u bij voorbaat al wat uw opbrengst zal zijn.

Over ons

TTW is een adviesbedrijf dat telers, kwekers en akkerbouwers adviseert bij het vergroten van de oogst. Onze adviseurs bieden advies over het telen van uien om zo de opbrengst te optimaliseren. Met behulp van onze datasystemen die gegevens opslaan wat betreft het gewicht, de lengte en de omgeving van het gewas, bepalen wij wat er nodig is om het groeiproces van uw gewas positief te beïnvloeden.

Opbrengst van uw uien per hectare vergroten

Onze aanpak bij andere gewassen om de opbrengst per hectare te vergroten viel op bij verschillende bedrijven. De vraag of wij ook in de uienteelt van dienst konden zijn volgde al snel. In de loop der jaren is het gelukt om een systeem te ontwikkelen en uit te breiden naar de zaaiuien. Dankzij ons systeem is het voor telers mogelijk om snel meters te maken. Wij kijken naar de informatie uit het verleden en passen deze toe tijdens onze huidige processen. Hierdoor kunnen wij ons naar alle omstandigheden aanpassen waardoor de opbrengst gewassen per hectare geoptimaliseerd kan worden. U kunt uw oogst dankzij onze aanpak in aantallen per hectare vergroten en de kwaliteit van uw gewassen tegelijkertijd verbeteren.

Hoe kan TTW helpen?

TTW beschikt over kennis en data die nodig zijn om de opbrengst van uw uienoogst per hectare te vergroten. Onze adviseurs stellen, samen met u, doelen op waarmee we aan de slag gaan. We bekijken de kwaliteit van het perceel en brengen een rasadvies uit. Iedere twee weken komen we langs op het perceel om de gezondheid van de uien te monitoren. Nadat de uien geoogst zijn bekijken we, op basis van de gewasmonitoring, de kwaliteit van het gewas. Met deze informatie kunnen we het proces in de toekomst, waar nodig, aanpassen en optimaliseren.

Wilt u de opbrengst gewassen per hectare vergroten? Schakel TTW in! Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.