opbrengst witlof per hectare

Bent u actief in de witlofindustrie en wilt u graag uw opbrengst per hectare vergroten? TTW adviseert u bij het verbeteren van uw oogst en gewassen. Zo weet u van tevoren wat uw opbrengst dit jaar zal zijn.

TTW

TTW is een adviesbedrijf dat akkerbouwers adviseert bij het vergroten van de oogst. Onze teeltadviseurs helpen u bij het telen van witlof om de opbrengst te optimaliseren. Aan de hand van de informatie die wij verzamelen middels onze datasystemen, bepalen wij wat er nodig is om het groeiproces van uw witlofteelt te beïnvloeden.

De opbrengst van uw witlof per hectare vergroten

TTW is in 1987 gestart met het begeleiden van witloftrekkers. Hierbij werd er geteeld op water, maar al snel breidden we uit naar bewaring en het ontwikkelen van systemen voor de teelt van witlofwortels. Daarnaast werken we met zaadhuizen samen om na te denken over de rassenontwikkeling van witlofsoorten. We kennen inmiddels de gehele keten en helpen onze partners met onze jarenlange ervaringen en opgebouwde kennis. Dankzij onze datasystemen kunnen we de kennis uit het verleden vandaag de dag weer (her)gebruiken. We kijken naar alle omstandigheden, die we uitgebreid kunnen meten door middel van onze gewasmonitoring. Vervolgens passen we ons hierop aan waardoor het mogelijk is de opbrengst gewassen per hectare te optimaliseren en de gezondheid van de witlof te verbeteren.

Hoe kan TTW uw bedrijf helpen?

TTW beschikt over de kennis en data die nodig is om de opbrengst van uw witlofoogst per hectare te vergroten. Om deze opbrengst gewassen per hectare te optimaliseren gaat onze teeltadviseur met uw doelen aan de slag. Nadat we de kwaliteit van uw perceel hebben beoordeeld, brengen we advies uit over welk ras het meest geschikt is voor uw grond. We komen regelmatig langs om de voortgang te monitoren en de kwaliteit van het gewas in de gaten te houden. Na de oogst stellen we de kwaliteit van het gewas vast. We gebruiken de verzamelde informatie weer in de toekomst om de oogst te verbeteren.

Wilt u samen met TTW de opbrengst van uw witlof per hectare vergroten? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.