U zou in eerste instantie misschien denken dat het over ons team gaat, maar niets is minder waar. Niet alleen onze medewerkers maar ook onze klanten noemen zich TTW'er. Onze klanten identificeren zich zo sterk met onze aanpak dat ze zichzelf een TTW'er noemen. Ook weten ze precies te benoemen welke akkerbouwers in hun omgeving TTW'er zijn.

Hoe laat de TTW'er zich omschrijven?

TTW’ers zijn akkerbouwers, broeiers of telers die bereid zijn om te betalen voor kennis. Ze snappen dat ze voor een beter resultaat data nodig hebben, als aanvulling op de bevlogenheid en emotie waarmee ze hun vak uitoefenen. TTW’ers beseffen dat de verantwoordelijkheid voor 99% bij hen zelf ligt. Ze staan open voor nieuwe input, nieuwe kennis en laten zich begeleiden door een specialist.

Ons team

Vanzelfsprekend zijn de mensen die bij TTW werken ook TTW’er. Onze teeltadviseurs komen heel regelmatig bij onze akkerbouwers op het perceel. TTW’ers zijn gemotiveerd om de akkerbouwer verder te helpen, om hem te begeleiden naar een optimale teelt. Ze zijn gefascineerd door groei en gedreven door kennis, zodat ze de groei kunnen vergroten. Ze zijn leergierig, werken hard en zijn doelgericht met hun vak bezig.

Spreekt onze aanpak je aan en denk je een aanwinst te kunnen zijn voor ons team en onze klanten? Neem dan contact met ons op.

Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten voor onze klanten?Kom bij ons werken!

Neem contact op