Opbrengst mais per hectare

Bent u actief in de maisteelt en wilt u graag uw opbrengst per hectare vergroten? TTW adviseert u bij het optimaliseren van de gewassen en het uitbreiden van uw oogst. Zo weet u van tevoren al wat uw opbrengsten zullen zijn.

Over TTW

TTW is een adviesbedrijf dat telers, trekkers en akkerbouwers adviseert bij het vergroten van de oogst en het optimaliseren van de gewassen. Onze ervaren medewerkers adviseren bij het telen van mais zodat u uw opbrengst kan vergroten. Met behulp van de verzamelde informatie die wij opslaan in onze datasystemen, kunnen wij bepalen wat er precies nodig is om het groeiproces van uw maisteelt te beïnvloeden.

De opbrengst van uw mais per hectare vergroten

Ons bedrijf is al een aantal jaar actief in de maisteelt. We hebben verschillende systemen ontwikkeld om de oogsten uit te breiden. Wij werken nauw samen met onze partners en adviseren hen bij het gehele proces. Dankzij onze datasystemen kunnen we de informatie uit het verleden weer gebruiken in de toekomst. Hierbij kijken we naar de omstandigheden die nodig zijn om een gezond gewas te creëren en hoe we de opbrengst gewassen per hectare kunnen optimaliseren.

Hoe kan TTW uw bedrijf helpen?

TTW beschikt over de nodige kennis en data om de opbrengst van uw maisoogst per hectare te vergroten. Onze teeltadviseur bekijkt uw doelen, beoordeeld uw perceel en brengt advies uit over welk ras het meest geschikt is voor uw grond. Elke twee weken wordt de voortgang bijgehouden door middel van gewasmonitoring. Aan de hand van gewicht, lengte en omstandigheden beoordelen wij de kwaliteit en gezondheid van uw mais. Ook nadat u de mais heeft geoogst komen wij het product beoordelen. Deze informatie gebruiken we om de volgende oogst te verbeteren en de opbrengst gewassen per hectare te stimuleren.

Wilt u met ons samenwerken om de opbrengst van uw mais per hectare te vergroten? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.