Opbrengst tarwe per hectare

Verbouwt u tarwe en wilt u de gezondheid van uw oogst optimaliseren? TTW helpt bij het vergroten en verbeteren van de opbrengst van uw tarwe per hectare. Dankzij onze datasystemen weet u van tevoren wat uw opbrengsten zullen zijn.

Wie is TTW?

TTW adviseert akkerbouwers bij het optimaliseren van de tarweoogst. Wij bieden hulp bij het vergroten van de opbrengsten tarwe per hectare. Door middel van onze tweewekelijkse bezoeken beoordelen we het perceel op gewicht, lengte, bodemstoffen en de omgeving van het gewas. Aan de hand van de informatie die wij vergaren via onze fysieke metingen en onze datasystemen, bepalen we wat er nodig is om het gestelde doel te behalen.

Opbrengst tarwe per hectare vergroten

TTW doet al jaren metingen tijdens verschillende tarweoogsten. Door onze metingen beschikken we over veel relevante data. Deze is verwerkt in onze datasystemen. Door deze metingen in combinatie met onze gewasmonitoring is het mogelijk om adviezen te geven over het verbeteren van tarwe en het vergroten van de opbrengst gewassen per hectare. TTW heeft samen met partners het TT+ project opgezet. Dit project heeft als doel om Tien Ton tarwe per hectare op te brengen. Daarnaast hebben we ervaring in projecten gericht op het verhogen van eiwitten in baktarwe. Omdat wij onze data uit het verleden steeds weer hergebruiken en vernieuwen, kunnen we het groeiproces van uw tarwe positief beïnvloeden.

Hoe kan TTW u helpen?

TTW beschikt over de kennis en data die nodig is om de opbrengsten van uw tarweoogst per hectare te vergroten. Samen met de akkerbouwer stellen we doelen waarop we ons gaan focussen. Tijdens het proces maken we gebruik van allerlei meetsystemen om de benodigde data te analyseren en op te slaan. Hiermee is het mogelijk om de opbrengst gewassen per hectare te vermeerderen en de kwaliteit van het product te verbeteren.

Wilt u samen met ons de opbrengst van uw tarwe per hectare vergroten? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.