Teeltadviseur

Wilt u uw oogst vergroten? Of de kwaliteit van uw gewas verbeteren? Een teeltadviseur maakt het verschil voor u. Onze teeltadviseurs hebben uitgebreide ervaring met diverse gewassen, zoals witlof, uien, aardappelen, bloembollen en granen. We werken met het TTW systeem, waardoor we jaren aan data vertalen naar uw situatie. Ons advies is concreet en bewezen effectief. Samen met u streven wij er naar om onze doelen te behalen en de gewassen te verbeteren.

Wie zijn wij?

TTW is een teeltadviesbureau dat akkerbouwers helpt het groeiproces van hun gewassen positief te beïnvloeden. Van te voren wordt het gewenste doel van de akkerbouwer duidelijk besproken en naar dit doel wordt dan ook voortdurend toegewerkt. Wij verzamelen verschillende informatie via onze datasystemen om meet-, weeg- en omgevingsgegevens per gewas in kaart te brengen. Doordat wij voortdurend de gegevens van de gewassen meten, zijn wij in staat om de meest gunstige situatie te creëren voor het gewas. Door middel van de meetgegevens kunnen we u op de juiste manier adviseren. Zo kunnen we het gestelde doel op een efficiënte manier behalen en de oogsten te verbeteren. Deze duurzame werkwijze zorgt ervoor dat er geen gewassen verloren gaan. Doordat wij al twee decennia data van de gewassen van akkerbouwers verzamelen, kunnen wij u een passend en professioneel advies verzorgen over uw gewas.

Wat is een teeltadviseur?

Een teeltadviseur geeft aan de hand van data advies over het gewas van de akkerbouwer. Hierbij biedt de adviseur ook advies over de productie van de gewassen. Er is tijdens het gehele proces veel contact met de klant. De klant is van het hele proces op de hoogte en wordt hier ook voortdurend bij betrokken. Op deze manier kan het beste resultaat behaald worden voor zowel het gewas als de klant. Er wordt namelijk gekeken naar het doel van de teler en hoe dit doel bereikt kan worden om zo het groeiproces te verbeteren. Een adviseur bekijkt het perceel en verzamelt informatie. Vervolgens wordt deze informatie geanalyseerd (perceelanalyse) en kan er een advies worden uitgebracht over het gewas en het perceel. Doordat de teeltadviseur regelmatig en persoonlijk contact heeft met de akkerbouwer, kan er samen worden gewerkt naar het gewenste resultaat.

Teeltadviseur bij TTW

Onze teeltadviseurs zijn erg betrokken bij de akkerbouwers. Ze staan u bij tijdens het hele proces van het verbeteren van de oogst. Tijdens het proces begeleiden wij u naar het behalen van de gestelde doelen en het verkrijgen van een optimale teelt. Hierbij komt onze adviseur regelmatig op uw perceel kijken om nieuwe data te verzamelen en de voortgangen te monitoren. Door middel van deze data is de teeltadviseur in staat om het beste advies op te stellen voor de voortgang voor uw gewas. Onze teeltadviseurs zijn gedreven door kennis en gefascineerd door het vergroten van groei. Ze hebben een grote kennis van akkerbouw, zijn klantgericht, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaan professioneel te werk. Daarnaast zijn ze leergierig, werken ze hard en gaan ze doelgericht te werk.

Spreekt onze aanpak u aan en wilt u onze hulp inschakelen? Neem contact met ons op dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Wilt u ook uw groei vergroten?

Wij vertellen u graag meer over onze aanpak.

[contact-form-7 id="93"]