Uien opbrengst verhogen

Bent u actief in de landbouwsector en wilt u uw uien opbrengst verhogen? TTW biedt hulp bij het vergroten van uw oogst. Op deze manier voorkomt u risico’s, weet u precies waar u aan toe bent en hoe u uw oogst kunt optimaliseren.

Over het bedrijf

TTW biedt telers, kweker en akkerbouwers advies bij het optimaliseren van de oogst. Wij adviseren u tijdens het gehele proces waardoor de opbrengst van uw uienoogst te verhogen. Aan de hand van ons datasysteem adviseren wij wat ervoor nodig is om uw opbrengst te vergroten en het groeiproces van uw gewassen te verbeteren.

Uw uien opbrengst verhogen

TTW heeft al jaren ervaring in het vergroten van de uienteelt. Wij hebben onze systemen verder ontwikkelt en het is gelukt om uit te breiden naar zaaiuien. Dankzij onze data is het voor telers mogelijk om sneller en efficiënter te werken. Een voorbeeld van data die wij hierbij gebruiken is de data gestuurde akkerbouw. Wij kijken naar de informatie uit het verleden en zetten deze samen met actuele data in voor een hogere uien opbrengst. Hiermee voorkomen we risico’s en kunnen we inspelen op verschillende omgevingsomstandigheden. U kunt uw oogst hierdoor vergroten, de opbrengst verhogen en de kwaliteit van de uien verbeteren.

Wat kunnen wij voor uw uienteelt betekenen?

Onze adviseurs staan u bij tijdens het gehele proces. Zij beoordelen uw perceel, geven advies over welk ras u het beste kunt gebruiken en monitoren het gewas regelmatig. Dankzij het risicomanagement dat TTW aan de hand van regelmatige meetmoment aanbiedt, weet u al vroeg van te voren welke acties u op uw perceel moet ondernemen. Na de oogst bekijken we de kwaliteit van het eindproduct, zodat we deze informatie weer kunnen gebruiken voor de volgende in de keten.

Wilt u graag samen met ons de opbrengst van uw uien verhogen? Neem direct contact met ons op.